Coaching en cursus

.

Coaching en cursus hoogsensitiviteit

Wil jij…

 • beter aanvoelen wat van jou is en wat van de ander is
 • beschermd blijven voor emoties van anderen
 • minder vanuit je hoofd en meer vanuit je gevoel leven
 • grenzen leren herkennen en deze effectief aangeven
 • gemakkelijker keuzes leren maken
 • meer ontdekken over jouw sensitiviteit (doe hier ook de HSP-test)
 • thuiskomen bij jezelf

.

“Door het coachtraject komen de emoties van de ander niet meer zo binnen. Ik kan ze bij de ander laten en neem ze niet meer over.“

Ik voelde me door de oefeningen direct een stuk rustiger in m’n hoofd.

Ik als coach….

 • werk vooral met praktische oefeningen, waar een verdiepende uitleg aan vooraf gaat
 • ben (ervarings)deskundige op het gebied van hoogsensitiviteit, burn-out en bore-out
 • heb een brede kennis van verschillende thema’s en blijf mij altijd verder ontwikkelen
 • heb een open houding, ben analytisch sterk en creatief in denken en doen
 • werk vanuit wetenschappelijke kennis, maar ook met energetische spray’s
 • voor meer info zie ‘Over

.

Plan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek via het contactformulier. Samen kijken we of we een klik ervaren, of ik jou als coach kan helpen en wat jouw doelen zijn.

Klik hier voor praktische informatie, locatie en tarieven.

.

Ervaringen en aanbevelingen

‘Een fijn en duidelijk gesprek gehad met Maaike. Door het gesprek ben ik er achter gekomen dat ik te snel dingen wil veranderen. Maaike heeft mij dan ook geadviseerd; geef het nu eerst de tijd. En dat ga ik nu doen. Bedankt Maaike.’

– Marion

‘Ik gaf mijn ego (mijn mind) veel aandacht en had vele scenario’s in mijn hoofd. In bijna alle gevallen kwamen ze niet uit en maakte mijzelf soms gek van de zenuwen en dan was ik zo moe van al dat denken. Nu ik van Maaike oefeningen heb gekregen en weet op welk moment ik mijn ego uit moet zetten, gaat het prima. Ik heb alles beter onder controle. De gedachten zijn niet nodig en je wordt er rustiger van. Het gaat veel beter nu je niet meer hoeft te stressen van jezelf.’

– Janny

‘Maaike heeft als coach begeleidt in mijn zoektocht naar wie ik ben, wat kan ik en wat ik wil. Met allerlei leuke, maar soms ook confronterende opdrachten heb ik gewerkt aan het helder krijgen van mijn kernkwaliteiten, mijn valkuilen en persoonlijke missie. Maaike is een fijn, open en inlevende coach die zorgt voor de juist opdrachten en methodieken. Ze neemt alle tijd om dieper op de kern in te gaan en alle sessies waren altijd goed voorbereid. Maaike geeft in de sessies fijne feedback maar is ook het luisterende oor. Ik raad Maaike dan ook zeker aan als coach.’

– Mandy

‘Maaike is ontzettend sociaal en kan mensen goed in hun kracht zetten. Ze straalt betrouwbaarheid uit en mensen gaan gemakkelijk met haar in gesprek. Daarnaast is zij zelfkritisch. Maaike is iemand die maatwerk biedt in al haar werkzaamheden. Ze kan zowel met groepen als één op één werken. Als collega past ze zich goed aan in het team. Ze is lekker bescheiden, maar neemt wel initiatief. Maaike werkt doelgericht, maakt bewuste keuzes en kan goed omgaan met feedback.’

– Anton