Cursus Zet je licht aan

pear-4056741Hoogsensitieve personen zijn vaak veel gericht op de omgeving, op de buitenwereld. Maar vergeten zichzelf, hun eigen grenzen en gevoel in hun binnenwereld. Alsof je een gloeilamp bent die doorzichtig is en niet aan staat. Daardoor dringt het licht van andere lampen helemaal tot je door en overspoelt dit licht je (zoals de emoties van de ander je kunnen overspoelen). Wanneer je je eigen lamp aan zet en je eigen unieke licht gaat uitstralen, voel je beter aan welke kleuren andere lampen om je heen uitstralen, maar komen ze niet meer zo binnen. Je blijft voelen, zonder overspoeld te raken. Blijf jezelf voelen en zet je licht aan. Word je meer bewust van jezelf, van je lichaam, van je gevoel. Straal jouw eigen unieke licht uit. Zo wordt hoogsensitiviteit jouw kracht.

 

Inhoud cursus Zet je licht aan

In deze cursus ga je in kleine groepen van minimaal 3 tot maximaal 5 mensen aan de slag met verschillende praktische oefeningen. Door deze oefeningen en de uitwisseling met elkaar ga je:

  • beter aanvoelen wat van jou is en wat van de ander is
  • minder vanuit je hoofd en meer vanuit je gevoel leven
  • beschermd blijven voor emoties van anderen
  • grenzen leren herkennen en deze effectief aangeven
  • gemakkelijker keuzes leren maken
  • meer te weten komen over jouw sensitiviteit
  • thuiskomen bij jezelf

Voor deze cursus is het nodig dat je dagelijks thuis oefent.

 

Praktische info

De bijeenkomsten zijn ongeveer twee en een half uur inclusief een pauze. In totaal gaat het om zeven bijeenkomsten, die voorafgaan door een telefonische intake/kennismaking.

Locatie: Groningen, Friesland, Drenthe. Vraag naar de mogelijkheden.

De kosten zijn €375,- (in Emmen). Bij aanmelding ontvang je de algemene voorwaarden waar meer informatie staat over betaling en annulering.

 

Data

Er staan nu geen data gepland. Aanmelden kan wel. Bij voldoende aanmeldingen kan ik kijken naar locatie en datum en de mogelijkheid om volgens alle RIVM-regels de cursus op een veilige manier te geven. 

 

 

Kan je niet op deze data of deze tijd? Geef het dan door en wie weet kan ik een groep starten op een moment dat het jou beter uitkomt.

Opgeven kan via het contactformulier.