Lezingen

.

Inhoud lezing hoogsensitiviteit 

In de lezing komt de definitie, verschillende kenmerken en typen hoogsensitiviteit aan bod. Daarnaast bespreek ik wat hoogsensitiviteit níet is, zoals autisme, ad(h)d, borderline. Ik laat je kennismaken met testen en noem verschillende tips. 

Wetenschappelijke kennis, ervaringsverhalen en metaforen komen langs om duidelijk te maken wat hoogsensitiviteit inhoud. Ook is er alle ruimte voor vragen.

Deze inhoud kan op verzoek worden aangepast. Neem hiervoor contact met mij op.

Lezing Klazienaveen, 28 september 2019

. .

Reacties

“Er ging een wereld voor me open. Een duidelijk verhaal met humor”.

“Ik vond de lezing heel goed en duidelijk en met mooie voorbeelden. Ik herkende me eigenlijk vrijwel in alles. Ik wist wel dat ik hoogsensitief was, maar heb dit eigenlijk nooit bevestigd gekregen. Fijn om het eens van een ander te horen en dan ook nog eens van iemand die zelf hoogsensitief is en er een opleiding in heeft gevolgd. Dank je wel! “

“Dank je wel voor de inspirerende en mooie lezing! Ik heb er veel aan gehad. Je sprak rustig en duidelijk en ging goed op de vragen in.”

.

Voor geplande lezingen, zie agenda

Wil jij graag ook een lezing hoogsensitiviteit bij jou in de buurt? Neem dan contact met mij op! Tarieven zijn op aanvraag. 

 

IMG_6262.JPG